WB494 Verkiezingen 2021 (1).
oplossing

Naar de Puzzel

27.02.2021

Ik zocht Wim Jaspers van BoerBurgerBeweging:

JCS doet mee!

Wij worden in de politiek niet serieus genomen;
het cryptogram wordt meestal maar gezien als 'spielerei'.
Daarin zal binnenkort beslist verandering gaan komen,
want op 17 maart is Jaspers ook van de partij.

Uit diverse inzendingen bleek, dat het gebruik van Jaspers als verkorting van "JapsresCryptogrammenSite" minder gangbaar / bekend is dan ik had ingeschat.
Daarom heb ik ook (diverse kandidaten) Bakker, (Laurens-Jan) Brinkhorst -D66 en (Joost) Hendriks - CDA gehonoreerd, waarmee het voltallige bestuur van JCS is genoemd.
Ook (Noëlle) Sanders - 50Plus keur ik goed, niet als verwijzing naar het -commerciële- puzzelbureau, waarmee elke connectie statutair is uitgesloten, maar wel als verwijzing naar een van de moderatoren en regelmatige bezoeker van het Puzzeltjesgastenboek. (JC)Snellen kan ik niet goedkeuren, want hoewel de initialen samen JCS vormen, vult de achternaam alléén het gedicht niet mooi aan.

Goedgekeurde oplossingen kwamen van Adèle Mannaerts, Alie Lambert, Arend Pruijs, Corrie Siepman, Dan Bolten, Egbert Verweij, Ernest Dierick, Ger de Zeeuw, Gerda de Smet, Harrie van der Avoort, Jan de Geus, Jan Koekebakker, Jan Zweers, Leo en Ria Le Large, Lianne Zopfi, Lisan Sanders, Martin Friedeman, Nannie Nieland-Weits, Nico Looije, Paulus Stikkelorum, Pieter Schobers, Roland Peeters, Sander Waalboer en Truus van Helden.

horizontal rule

laatst gewijzigd op 02.09.2021 20:52:55